shitja e makinerit bujqesore

bejme shitjen e mjeteve bujqesore - YouTube

bejme shitjen e mjeteve bujqesore Korab Zymberi ... 5:47 Makineri per blloqe dhe pllaka betoni prodhimi by Elektronika01 1,366 views

Makina te Perdorura - Shitje Makinash

Pranojme porosi per automjetet e meposhtme: Autovetura: Makineri Ndertimi: Makineri Bujqesore: Pranojme porosi per pjese kembimi automjetesh dhe makinerish ndertimi:

Shitblerje.info - Njoftime, Punesime, Shitje makinash, Prona, Biznese.

Vegla pune - Makineri; Sherbime biznes individe; Ankand - Tender - Aksione; Ofroj Licence; Turizem paketa turistike; Produkte Ushqimore; Elektronike; Kamera Aparate ...

Gjej Makina - MAKINA NE SHITJE, Blej Makine, Shes …

Mos harroni makinat e tjera janë të renditura sipas markave në krahun e majtë! Ju faleminderit!

albamobil.com - AutoTregu Shqiptar për oferta njoftime automjete ...

Kerkoj, Shitje blerje automjeteve, Kamion, Makineri dhe Pjese kembimi ne ... autobus, furgon, kamion, rimorkio, trjler,makineri të rëndë, bujqësore dhe ...

Oferte : Shes disa makineri dhe pajisje bujqesore te sjella nga ...

Përshkrim. Super-Oferte per blerje te te gjithe makinerive dhe pajisjeve bujqesore. Shitja totale e te gjitha makinerive dhe pajisjeve, vetem 18.000 euro.

Makina & Mjete tjera bujqësore | Faqe te verdha

Bejmë importimin e makinave bujqësore te prodhuesve të mirënjohur ... Bëjmë furnizimin me makineri për përpunimin e metaleve, makinave ndërtimore ...

What Is Makineri Bujqesore at Askives

What Is Makineri Bujqesore? ... Super-Oferte per blerje te te gjithe makinerive dhe pajisjeve bujqesore. Shitja totale e te gjitha makinerive dhe pajisjeve, ...

Produkte dhe Shërbime

... shitja me shumicë dhe pakicë e mjeteve bujqësore me ose pa zinxhirë, ... makineri pajisje industriale. ... Shitja me pakicë e lëndëve djegese ...

shes traktora - YouTube

shes traktora dhe blej traktora kam krilla te rreja dhe sanaka ,auspuha,etj per traktora

:: Automjete te perdorura

shitje makinash, shitblerje makinash te perdorura. Hajdutë vjedhin BMW Seria 7-të e përdorur në Auto Show-n Detroit

KODET NACE

50.30 : Shitja e pjesëve motorrike ose e pjesëve ndihmëse. 50.4 : Shitja, ... 71.31 : Dhënia me qera e makineri dhe paisjesh bujqësore.

Shpallje | Publicitet.net | Njoftime | Vetura | Patundshmëri ...

SHITJA E VETURES MAZDA 626 1000 € Ferizaj Mjete motorike / Vetura: 10 Jan 14:44 ... Biznes, pajisje, makineri, mjete / Makineri industriale: 25 Sht 16:12:

Në rastin e një qiraje financiare në lojën e huamarrjes dhe ...

Shitja e makinave në gjithë botën bëhet me leasing, madje jo vetëm makinat por dhe pajisjet shtëpiake. ... makineri bujqesore per shitje ne kosov;

Banja e Kllokotit - Biznesi Shqiptar Albanian.biz

Banja e Kllokotit. albbizadmin | Kosovë | 10 June 2011. Pozita, klima, lidhja e komunikacionit. Banja e Kllokotit gjendet në komunën e Vitisë, 15 kilometra në ...

UDHEZIME PER PLOTESIMIN E PYETESORIT TE

Shëno vlerën e investimeve në makineri dhe paisje ... (Këtu nuk hyn shitja e prodhimeve bujqësore nëse nuk janë prodhuar nga biznesi i juaj).

Shpallje | Publicitet.net | Njoftime | Vetura | Patundshmëri ...

SHITJA E VETURES MAZDA 626 1000 € Ferizaj Mjete motorike / Vetura: 17 Jan 21:58: radio ... Biznes, pajisje, makineri, mjete / Fotokopjim dhe Shtypje / Letra: 10 Jan ...

Keshilli i Ministrave

... traktorë, makineri e agregate bujqësore), ... Ndarja e të ardhurave nga shitja e këtyre pronave, pavarësisht nga lloji, bëhet, si më poshtë vijon:

Të ardhurat mesatare nga puna në bujqësi | Peshku pa ujë

... pastaj eshte edhe tek shitja e ketyyre mallrave. Ka nje kontradikte ne kete mes, ... e nuk ka ble nanjoni Traktor apo makineri bujqesore ...

AKP shpall valën 50 të privatizimit - Agjencia e Lajmeve - Ekonomia

Aktiviteti kryesorë i saj ka qenë shitja e ... Ka edhe pajisje dhe makineri që do të transferohen ne Nder. e ... Prodhimtaria e produkteve bujqësore mund ...

koper myne van suid afrika gebruike van tin tegnologie morbark, brucks, peterson, farmi и другие. scm 400 xs satın almak
Copyright © - 2013 shitja e makinerit bujqesore All rights reserved.